top of page

Veskarihaippia Tampereella

Entiset lupaukset vierailivat syyskuun alussa Hakametsässä katsastamassa kulttimaineeseen nousseen MV-varuste hype –Facebook ryhmän järjestämän maalivahtitapahtuman. Mukana oli kirjavaa maalivahtiporukkaa ympäri Suomea vauvasta vaariin.

MV-varuste hype –ryhmä perustettiin muutama vuosi takaperin tarkoituksena kerätä suomalainen maalivahtiyhteisö kasaan ja ylläpitämään maalivahtiaiheista keskustelua sosiaalisessa mediassa. ”MV-hypen” esikuvana voidaan pitää pohjoisamerikkalaista Goalie Gear Sluts United (GGSU) –Facebook-sivustoa, mikä keräsi alun perin pohjoisamerikkalaista veskariskeneä kasaan ja levittäytyi myöhemmin maailmanlaajuiseksi maalivahtiyhteisöksi sosiaaliseen mediaan.

MV-hypen Facebook-sivustolla käydään maalivahtiaiheista keskustelua laidasta laitaan. Keskustelun pääosassa ovat kuitenkin useimmiten ne maalivahdeille kaikista rakkaimmat eli maalivahdin varusteet. Käyttäjien julkaisuja tulee milloinkin varustehaaveiluista, tuunauksista, suosituksista, vinkeistä ja tietenkin uusimpien varustemallistojen spekuloinneista.

Ryhmä kiteyttää hyvin maalivahdeille tyypillisen outouden varustehifistelyineen mutta myös maalivahdeille lajinomaisen yhteisöllisyyden ja veljeyden sekä sisaruuden. Maalivahdit jakavat, kertovat, tukevat toisiaan ja vaihtavat ajatuksia usein hyvinkin rakentavassa vuorovaikutuksessa, mikä on harvinaista sosiaalisen median keskustelupalstoilla. Foorumi on myös oivallinen tapa hankkia ja myydä käytettyjä varusteita sekä kysellä mielipiteitä uusista varusteista ennen lopullista ostopäätöksen tekoa. MV-varuste hype –sivustolla on myös oma alasivustonsa itse maalivahdinvarustekauppaan, nimeltään MV-Hypen kauppapaikka.

Tsekkaa Lupausten vierailu MV hype päivillä Tampereen Hakametsässä alla olevalta videolta!

MV-varuste hypen jäseneksi voit hakea täältä: https://www.facebook.com/groups/376785352476101/

MV-Hypen kauppapaikan löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/1256475307723095/


Comentários


bottom of page